Fuset diu que el muntatge de la passarel·la de l'Ofrena es va ajustar a la llei i veu la denúncia del PP "sense base"

Fuset diu que el muntatge de la passarel·la de l'Ofrena es va ajustar a la llei i veu la denúncia del PP "sense base"
19/10/2018 -

El regidor de Cultura Festiva de l’Ajuntament de València, Pere Fuset, ha assegurat aquest divendres, després de declarar com investigat en el Jutjat d’Instrucció número 10, que investiga el muntatge de la passarel·la elevada que es va instal·lar durant els dies de l’Ofrena de Falles, que “tots els procediments seguits pels funcionaris es van ajustar a la legalitat”.

L’edil ha realitzat aquestes declaracions als mitjans aquest divendres després de prestar declaració com investigat en aquesta causa oberta arran d’una denúncia de l’assessor del grup municipal ‘popular’ en el consistori Luís Salom.

Fuset ha afirmat que “tots els procediments seguits pels funcionaris competents” en el muntatge de la passarel·la “s’han ajustat a la legalitat”, per la qual cosa ha comentat que està “tranquil” i evitarà fer més valoracions sobre aquest procediment “per respecte a una justícia que lamente que es banalitze per finalitats polítiques”, ha agregat.

El responsable de Cultura Festiva ha criticat que la denúncia de l’assessor del PP Luis Salom és “una més de les moltes que ha dirigit contra diversos regidors del govern i com tantes anteriors ja arxivades o en procés es tracta d’una denúncia sense cap base”. Així, ha sostingut que aquesta denúncia forma part d'”una estratègia que solament cerca el desgast polític i personal”.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 1 =

sagunt a escena 2019
turismo salou