25n
25N
25N

Fuset afirma a la jutgessa que els contractes d'Expojove i altres esdeveniments van ser legals i "sense objeccions" tècniques

Fuset afirma a la jutgessa que els contractes d'Expojove i altres esdeveniments van ser legals i "sense objeccions" tècniques
03/07/2019 -

El regidor de Compromís a l’Ajuntament de València Pere Fuset ha assegurat davant la jutgessa que investiga una possible prevaricació per fraccionament de contractes en la Regidoria de Cultura Festiva que tot “es va ajustar a la legalitat” i que, de fet, aquests contractes no van tindre “objeccions” per part del secretari del consistori ni per cap altra instància.

Així ho ha manifestat l’edil responsable de Cultura Festiva durant la passada legislatura -i que en aquests moments té aquestes competències delegades fins a la formació del nou Govern municipal- davant la titular del Jutjat d’Instrucció número 2 de València, que investiga contractacions relacionades amb l’organització de Expojove i altres esdeveniments d’aquesta Regidoria.

La causa es va obrir arran d’una denúncia de Luis Salom, assessor del grup municipal ‘popular’ a l’Ajuntament de València, qui ha presentat prop d’una desena de denúncies contra Fuset, de les quals fins ara s’ha arxivat la majoria. No obstant això, en aquest cas, el fiscal va emetre un informe en la línia dels arguments esgrimits per Salom.

Segons fonts coneixedores de la seua declaració, Fuset ha defensat que tots els contractes qüestionats es van tramitar “conforme a la legalitat” i tots ells van comptar amb la signatura del secretari municipal. En aquest sentit, ha sostingut que ni aquest funcionari ni cap altra instància del consistori va posar “objeccions” a la signatura d’aquests procediments de contractació.

Així mateix, el regidor encarregat de Cultura Festiva ha aportat al jutjat la documentació que li havia sigut requerida sobre aquests contractes.

A la seua eixida dels jutjats, Fuset ha dit als mitjans de comunicació que li esperaven que ha respost a “totes les preguntes” que se li han formulat i que eixia “tranquil” després de declarar.

A més, ha subratllat que “sempre” ha actuat “conforme a la legalitat” i ha afegit que no podia comentar més sobre el fons de l’assumpte perquè el cas es troba en instrucció, per la qual cosa ha de respectar el secret de les actuacions.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

4 × un =

art en blanc
art en blanc