25n
25N
25N

La Fundació Infantil Ronald McDonald demana crear el Carrer de la Il·lusió

La Fundació Infantil Ronald McDonald demana crear el Carrer de la Il·lusió
14/02/2017 -

La regidora de l’Àrea de Cultura, Glòria Tello, portarà a la Comissió de Cultura d’aquest dijous una moció perquè el carrer on es troba el centre de la Fundació Ronald McDonald que acull xiquetes i xiquets malalts s’anomene carrer de la Il·lusió. Aquesta iniciativa respon a una petició veïnal i resoldrà les molèsties que la fundació havia reportat per trobar-se a un carrer sense nom.

El futur carrer de la Il·lusió fins ara es denomina carrer En Projecte Sector La Nova Fe A, amb els inconvenients que això genera. “Aquesta petició que atenem des de l’Ajuntament de València ens dóna l’oportunitat per solucionar els problemes que generava la manca d’una denominació més concreta i que havien sigut totalment obviats pels governs anteriors del Partit Popular”, ha explicat Tello.

El darrer 26 d’agost la Fundació Ronald McDonald va presentar una sol·licitud per canviar la denominació de la via pública on el seu centre atén diàriament menuts i menudes que ho necessiten. “El nom triat reflecteix la realitat del carrer i desitgem que òmpliga d’il·lusió les vides de tots eixos xiquets i xiquetes”, ha afirmat la regidora, qui ha destacat que amb aquesta iniciativa s’acaba amb les molèsties per la nomenclatura actual i es permet identificar eixa via amb la realitat de les vides de les persones que viuen i treballen en eixe carrer.

Una vegada la moció s’aprove en la Comissió de Cultura haurà de passar per la Junta de Govern Local.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × 3 =

museo prehistoria