25n
25N
25N

La Fundació Esportiva Municipal torna, un any més, a Expojove

La Fundació Esportiva Municipal torna, un any més, a Expojove
27/12/2019 -

La Fundació Esportiva Municipal està àmpliament representada en l’edició d’Expojove que va començar ahir, en la qual ofereix un total de 15 activitats esportives diferents com ara ciclisme, hoquei, patinatge, pilota valenciana, rugbi o taekwondo, entre altres. Més d’una desena de federacions col·laboren amb la FDM en el pavelló número 8 fins al pròxim 4 de gener, on la inclusió i la protecció del medi ambient són protagonistes.

Al costat de diferents federacions i clubs esportius, la Fundació Esportiva Municipal ofereix als i les visitants poder practicar disciplines adaptades també als i les menors, els qui estaran supervisats i supervisades per monitors i monitores de les federacions de pilota valenciana, rugbi, ciclisme, hoquei, patinatge, taekwondo, tenis, triatló, karate, colpbol, billar o rugbi, així com amb la presència del club d’escacs Ciutat Vella i del club de rugbi Les Abelles, que han muntat un espai dedicat als esports dins del seu propi espai.

ESPORTS INCLUSIUS I PROTECCIÓ DEL MEDI AMBIENT

A més, cal destacar que aquest any Expojove compta entre les seues diferents àrees esportives amb un espai habilitat per al projecte “Inclou-te València”, que treballen per a fomentar l’esport inclusiu en tots els clubs esportius de València i on poden participar esportistes amb i sense diversitat funcional que desitgen conéixer de quina manera poden fomentar un esport més inclusiu i obert. El tema principal de l’edició és també la protecció del medi ambient i la conscienciació dels més menuts i menudes sobre aquest tema amb obres de teatre i diferents activitats.

D’altra banda, el pavelló 8 on es poden visitar els diferents estands compta un any més amb l’anomenat passaport esportiu, que es va segellant en cadascuna de les activitats que es mantindran durant tot l’esdeveniment en Fira València. Expojove es renova cada dia amb tallers, activitats i visites de grans referències de l’esport per a promocionar les disciplines, els hàbits de vida saludables i sobretot divertir-se i gaudir del període nadalenc.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =