25n
25N
25N

La Fundació Esportiva Municipal de Torrent estrenarà nova imatge

La Fundació Esportiva Municipal de Torrent estrenarà nova imatge
21/04/2021 -

En la seua aposta per continuar innovant i actualitzant-se als nous temps, la Fundació Esportiva Municipal de Torrent estrenarà una nova imatge corporativa, a la qual se li sumen les noves millores en les instal·lacions esportives de la ciutat per a completar un projecte de renovació i modernització.

Després de 40 anys la fundació de la FDM i amb ella el logo que durant tant de temps l’ha acompanyada, la fundació ha decidit renovar la seua imatge. Aquesta nova imatge corporativa ha sigut dissenyada pel dissenyador torrentí Eugenio Simón.

Des de la FDM han volgut agrair el treball de tots els treballadors que van fer possible la seua creació, en un moment en què s’estan produint importants millores en les instal·lacions esportives de la ciutat, com la incorporació de camps de minifutbol, renovació de vestuaris de Parc Central i Trinquet. A aquestes millores en les instal·lacions esportives se suma la creació de 4 places en la fundació, nous conserges i un nou gerent.

Tot això suma una nova imatge de la FDM que “serà referent als esportistes de la nostra ciutat, aportant un aire fresc i una modernització que marcarà una nova etapa en l’esport de Torrent” ha declarat la regidora d’esports, Susi Ferrer.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

11 − dos =