25n
Orgull
Orgull

La Fundació Esportiva Municipal destina 100.000 euros per a reformar els frontons del Poliesportiu de Natzaret

La Fundació Esportiva Municipal destina 100.000 euros per a reformar els frontons del Poliesportiu de Natzaret
19/08/2021 -

València ultima tots els preparatius per a ser la seu de la VII Copa del Món de Frontó de 30 metres en 2021, del 12 al 18 de setembre, en el Poliesportiu Municipal de Natzaret. La instal·lació esportiva valenciana ja va acollir, en 1998, la I Copa del Món de Pilota, “i per això, des de la Fundació Esportiva Municipal de l’Ajuntament de València, s’ha apostat per renovar i millorar les instal·lacions de cara a aquesta nova cita internacional”, tal com ha informat la regidora d’Esports, Pilar Bernabé.

En concret, s’han invertit un total de 100.234,37 euros en les 4 pistes de frontenis que han anat destinats a la retirada i substitució de portes d’accés al recinte i xarxes perimetrals; neteja i reparació de murs; pintat de murs verticals i paviment; substitució d’elements de senyalització i adaptació de diversos elements, acabats i tancaments de la façana.
Amb aquestes millores, s’adapta la pista principal als requeriments d’una competició d’alt nivell així com s’ha adequat la resta d’instal·lacions per a donar un millor servici a professionals en general i professionals en particular. Un llegat que, després del torneig, quedarà per a la instal·lació i els ciutadans del barri. En total, s’està actuant sobre més de 2.000 metres quadrats de frontons coberts i l’obra està sent duta a terme per Coderep Sports SLU.

Tots aquests treballs, que van començar a realitzar-se el passat 7 de juny, estaran llestos la setmana vinent, permetent als operaris de la FDM donar els últims retocs preparatius de cara a l’arrancada de la competició el 12 de setembre. Cal recordar que aquesta prova mundial estava prevista per al mes d’octubre passat, però a causa de la situació sanitària que vivia el país en aquell moment, va decidir retardar-se fins ara.

Aquesta edició de la Copa del Món és classificatòria per al Mundial de França 2022 i es disputen les especialitats de Frontenis i Taujana Goma. Des que en 1998 es van inaugurar els frontons de Natzaret amb la 1a Copa del Món, la nostra ciutat no ha albergat una altra competició d’aquest calibre. Després de la remodelació i adequació a la nova normativa de les instal·lacions municipals, la Copa torna a València 23 anys després perquè tota l’afició valenciana i de tot el país puga veure en viu als millors jugadors i jugadores del món.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + 18 =