25n
Orgull
Orgull

La Fundació ADEIT de la Universitat de València commemora els seus 30 anys d'història

La Fundació ADEIT de la Universitat de València commemora els seus 30 anys d'història
07/09/2018 -

La Fundació ADEIT de la Universitat de València celebra els seus trenta anys d’història a través d’una exposició en la qual s’arrepleguen gràficament els seus principals programes i resultats i que podrà visitar-se en la planta baixa fins al pròxim mes de gener, segons ha informat la institució acadèmica en un comunicat.

Des de 1987, any de creació d’ADEIT, aquesta fundació de la Universitat de València treballa per a aproximar la Universitat al món de l’empresa i a la societat en general mitjançant diferents programes de formació, pràctiques i beques, entre altres.

Durant la inauguració de la mostra, a la qual han assistit les persones i empreses que formen part del Patronat d’ADEIT, la rectora de la Universitat de València, María Vicenta Mestre, ha subratllat el paper pioner de la institució en l’aproximació al seu entorn a través de la creació d’una entitat com ADEIT i ha subratllat la capacitat d’aquesta fundació per a seguir engegant nous programes. “Tenim en ADEIT un potencial molt important per a millorar la societat valenciana”, ha dit.

Per la seua banda, el conseller d’Hisenda i Model Econòmic de la Generalitat, Vicent Soler, que ha assistit a l’acte en representació del president Ximo Puig, ha reconegut el paper d’ADEIT no solament per a desenvolupar projectes sinó per a crear cultura de col·laboració entre la Universitat i el món de l’empresa.

De la mateixa manera, el president d’ADEIT, Juan Manuel Pérez Mira, ha volgut agrair el respatler rebut durant aquests trenta anys tant per la Universitat de València com per les empreses que formen part del seu Patronat. Així mateix, ha subratllat l’important paper desenvolupat per les personalitats que li han antecedit en la presidència aquesta Fundació; Antonio Rico, Carlos Pascual, Manuel Broseta i Alfonso Maldonado.

Un total de 116.000 estudiants de postgrau, 170.000 pràctiques en 16.000 empreses, 24.000 congressistes en més de 200 congressos, 1.700 beques de formació professional pràctica, 7.500 persones orientades per a l’ocupació i l’autoocupació, més de 2.100 estudiants i 400 docents en MOTIVEM. Aquests són només alguns dels resultats del treball desenvolupat per la Fundació ADEIT en aquests 30 anys.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 5 =