25n
Orgull
Orgull

La Fundació Observatori del Canvi Climàtic es reforça amb un gerent per a lluitar contra el calfament global

La Fundació Observatori del Canvi Climàtic es reforça amb un gerent per a lluitar contra el calfament global
06/09/2018 -

Carlos Sánchez, enginyer amb experiència en eficiència energètica i energies renovables, dirigirà la Fundació Observatori del Canvi Climàtic. Aquest organisme municipal gestiona l’Observatori del Canvi Climàtic, un centre d’educació ambiental situat al Cabanyal-Canyameral, que desenvolupa diversos projectes relacionats amb la lluita contra l’escalfament global i que obrirà pròximament l’Oficina de l’Energia, un punt d’informació i assessorament obert a la ciutadania.

El patronat de la Fundació Observatori del Canvi Climàtic (FOCC), organisme dependent de l’Ajuntament de València, ha nomenat aquest dijous nou gerent de l’entitat a Carlos Sánchez, enginyer tècnic amb més de 20 anys d’experiència en la gestió d’instal·lacions tècniques, energia i medi ambient. Empleat del consistori, Sánchez arriba a la FOCC des de la Fundació Esportiva Municipal, on ha exercit diferents funcions com a enginyer tècnic, cap de negociat i cap de secció d’instal·lacions, amb competències sobre manteniment i gestió de projectes, amb especial atenció a la gestió de l’energia, l’eficiència energètica i les polítiques mediambientals.

En l’àrea d’eficiència energètica i medi ambient, ha implementat accions que han permés reduir la petjada de carboni derivada de la gestió esportiva municipal, introduint energies renovables d’origen solar i geotèrmic i desenvolupant projectes de poliesportius municipals amb emissió de carboni quasi nul. Sánchez també ha format part del grup de treball sobre eficiència energètica de l’Ajuntament de València.

El nou gerent signarà un contracte d’alta direcció, que pot ser rescindit en qualsevol moment sense perjudici econòmic per a l’administració. El seu nomenament es produeix a proposta del regidor d’Energies Renovables i Canvi Climàtic i vicepresident de la FOCC, Berto Jaramillo. Segons l’edil, «l’adaptació i mitigació del canvi climàtic és una de les prioritats de l’Ajuntament de València. El nomenament d’un gerent reforçarà el treball de la Fundació Observatori del Canvi Climàtic, centrat en mesures transversals i ambicioses que contribuïsquen a construir una ciutat més justa, sostenible i que use menys energies contaminants».

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

16 − quinze =