25n
25N
25N

Els quatre funcionaris confinats després del positiu de Justícia donen negatiu en el test

Els quatre funcionaris confinats després del positiu de Justícia donen negatiu en el test
08/07/2020 -

Els quatre funcionaris confinats després de donar positiu en coronavirus una companya en la Conselleria de Justícia han obtingut un resultat negatiu en les proves PCR de la Covid-19, segons ha pogut saber Europa Press.

Una de les empleades de Justícia de la Generalitat va donar la setmana passada positiu per Covid-19, la qual cosa va obligar a confinar a quatre companys i a desinfectar la seu de l’Administració valenciana.

La funcionària contagiada hauria estat en contacte amb un familiar que resideix a Lleida que també hauria patit la Covid-19.

L’empleada va avisar el passat 1 de juliol als seus superiors que no es trobava bé i va assenyalar que havia estat amb un familiar que presentava símptomes compatibles amb coronavirus.

En aqueix moment va acudir als serveis sanitaris, on se li va comunicar que li anaven a practicar una prova diagnòstica. Per part de la conselleria se li va indicar que no es presentara en el seu lloc de treball fins a conéixer el resultat, que es va conéixer definitivament el dissabte, 4 de juliol, sent positiu.

El cas va ser comunicat immediatament a l’Institut Valencià de Seguretat i Salut en el Treball, els experts del qual van dictar el protocol que s’ha seguit en tot moment.

Així, seguint indicacions de l’Invassat, es va posar en quarantena de deu dies a altres funcionaris que mantenien un estret contacte amb l’afectada i per als quals es va demanar proves de diagnòstic.

Després del positiu, així mateix, el diumenge es va procedir a desinfectar tota la planta de l’edifici on la funcionària amb Covid exercia la seua labor, així com les zones comunes que freqüentava.

Els quatre empleats públics en quarantena es troben en situació de baixa laboral, tal com estableix la normativa vigent. Els quatre han donat negatiu en coronavirus.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

9 − 4 =

lleida 2020
activem alfafar