caixa popular

Fulgencio: Es pot parlar sobre la V-21 "en tot el que siga possible sense vulnerar drets de contractistes"

Arxiu E.P

Fulgencio: Es pot parlar sobre la V-21 "en tot el que siga possible sense vulnerar drets de contractistes"
10/07/2018 -

El delegat del Govern a la Comunitat Valenciana, Juan Carlos Fulgencio, ha indicat aquest dimarts que “el problema de la V-21 es pot arreglar fins a on els expedients administratius, les licitacions, no estiguen concloses, en tot allò que siga possible asseure’s a una taula sense vulnerar els drets de contractistes i adjudicataris”.

En eixe àmbit, ha assenyalat en una trobada amb els mitjans, “es pot un asseure” i, de fet, “les parts s’asseuran i ho parlaran, eixa és la voluntat que va nàixer de la trobada entre el Govern i el Consell”, responent la demanda de la Generalitat de tindre una interlocució amb l’Executiu central.

“Hi ha qüestions de disseny general que cal abordar, cal veure quin és el mapa d’infraestructures a la Comunitat i hi ha qüestions especifiques que a través de comissions específiques o un comissionat com el tema de l’eix Mediterrani poden ser molt millor abordats”, ha assenyalat.

El delegat és conscient de la complexitat d’aquest tema i insta a plantejar solucions de flux perquè el trànsit d’eixa via després de l’ampliació puga ser absorbit abans d’arribar a l’embut a València.

Així mateix, és partidari de tindre en compte que la V-21 passa per altres municipis abans d’arribar a València i cal donar una solució adequada però tenint en compte que els projectes que estan en marxa no es poden parar perquè s’incorreria en responsabilitat administrativa i cal garantir la seguretat jurídica.

Al seu juí, qualsevol proposta que es faça cal posar-la damunt de la taula i estudiar-la perquè eixa és l’obligació d’un polític.

Etiquetes


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

17 + huit =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
Semana mobilidad Valencia 2018
decidim vlc
festes xirivella 2018