25n
25N
25N

La Comunitat es prepara per a una tardor amb pluges més intenses de l'habitual

Aemet pronostica unes fortes precipitacions per als pròxims mesos

La Comunitat es prepara per a una tardor amb pluges més intenses de l'habitual
20/09/2017 -

Aquest dimecres el delegat de l’Agència Estatal de Meteorologia a la Comunitat Valenciana, (Aemet), Jorge Tamayo, ha pronosticat unes pluges més intenses de l’habitual per als pròxims mesos en el nostre territori. La Comunitat ha tancat un dels estius més càlids i humits amb una temperatura mitjana de 24 º.

Segons les primeres estimacions, el pròxim mes d’Octubre serà sec i no veurem la tan temuda gota freda però no obstant això ho compensarà amb els mesos de novembre i desembre on esperem veure unes pluges molt més intenses del normal. Quant a les temperatures, viurem unes temperatures per sobre de l’habitual, sense excessiu fred. Recordem que l’any passat el fred va entrar a la fi del mes de desembre i al gener vivim unes intenses nevades que feia molts anys que no vivíem en el nostre territori.

L’estiu també ens han deixat unes pluges per sobre de l’habitual i és que aquest estiu hem viscut en més d’una ocasió dies plujosos als quals no estem acostumats en la nostra terra en els mesos més càlids de l’any. Per zones, han sigut el nord d’Alacant i el Sud de València, les zones de la Comunitat que més precipitacions han registrat.

Com a curiositats, ens quedem amb les temperatures més elevades de l’estiu a Xalans amb 43º, Alcoi amb 42º i en canvi les mínimes es queden a Alacant amb un 27º i València amb 16º el 10 d’agost.

Estarem molt atents a la tardor que ens espera amb un clar avís de fortes pluges i més intenses de l’habitual.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 × 4 =

Valencia activa
bombers
bombers
Valencia activa