caixa popular

Declarat fora de termini les al·legacions presentades per la productora de Jose Luis Moreno

Declarat fora de termini les al·legacions presentades per la productora de Jose Luis Moreno
02/02/2018 -

La Junta de Govern Local ha declarat fora de termini les al·legacions presentades per la mercantil Crystal Forest, S.L., la productora de Jose Luis Moreno que va gestionar el Teatre municipal El Musical (TEM) entre febrer de 2013 i març de 2015. En aquest període va contraure un deute amb l’Ajuntament de 324.479 euros, als quals caldria sumar-li la indemnització per danys i perjudicis ocasionats, que suposa altres 175.154 euros.

Després de notificar a la mercantil Crystal Forest, S.L. el passat 24 de novembre de 2017 i a l’avalista d’aquesta, el Banc Santander, l’acord municipal que fixava la quantia del deute contret amb l’ajuntament, se’ls va concedir un termini de deu dies naturals per a presentar al·legacions.

No obstant això, les al·legacions al procés van ser presentades per la representant de la mercantil el 19 de desembre, fora del termini concedit. Per aquest motiu la Junta de Govern ha decidit no admetre a tràmit per extemporani el recurs de l’empresa controlada per Jose Luis Moreno i aprovar definitivament, tant la liquidació del contracte, com la indemnització per danys i perjudicis causats a l’Ajuntament de València.

La regidora d’Acció Cultural, Maria Oliver, ha assenyalat que en la comptabilitat del propietari de Crystal Forest, S.L., José Luis Moreno, “la major part de les despeses realitzades per a la prestació del servici no han anat acompanyats de cap tipus de documentació justificativa. Els recursos de diners que se li van atorgar a Crystal Forest es van fer en forma de subvenció i no de gestió indirecta, un fet irregular”. La regidora ha explicat que “el model cultural de l’anterior equip de govern, era un sense sentit, tres espais escènics municipals amb tres models diferents de gestió, gestionats per dues regidories diferents. Un absolut malbaratament de diners públics”.

A aquest deute de 324.479 euros caldria sumar-li la quantia de la indemnització que ha fixat l’Ajuntament i que ascendeix a 175.154. En ella se li reclama a la mercantil concepte de manteniment i pagaments a proveïdors com a Gas Natural, per un import de quasi 70.000 euros.

La mercantil Crystal Forest havia dipositat un aval-garantia del Banc Santander que ascendeix a 75.768 euros i que el consistori ha executat, per la qual cosa l’import degut ascendeix ara a 423.865 euros.


xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris