25n
25N
25N

Les fonts del Parc de l'Oest ja funcionen

Les fonts del Parc de l'Oest ja funcionen
23/03/2017 -

Les fonts i els canals del parc de l’Oest de la ciutat de València s’han posat en funcionament aquest matí després de la seua reparació i condicionament, duts a terme per l’Ajuntament de València. La regidora delegada de Parcs i Jardins, Pilar Soriano, ha destacat que “de nou els espais verds de la nostra ciutat, que serveixen d’epicentres de la interacció social als nostres barris, són objecte d’una intervenció del Govern de la Nau per acabar amb anys de desídia dels governs municipals del PP i d’abandonament d’instal·lacions públiques”.

L’actuació municipal ha permés recuperar a ple rendiment les fonts de la Mitja Lluna, on s’han reparat els vasos dels safaretjos i s’ha substituït tota la infraestructura, instal·lacions elèctriques i bombes de recirculació i hidràulica incloses. A més, també s’ha reparat la font del Canal del Fènix, la font ornamental del Palmito i la séquia de Pedres, on s’ha substituït la bomba de recirculació.

“Aquesta actuació al parc de l’Oest, igual que la rehabilitació integral del parc de Benicalap, és fruit de la gestió honrada i eficaç d’un govern que es preocupa pel benestar de la ciutadania, en lloc de fer-ho pels saraus i pels interessos personals. El nul manteniment d’aquestes instal·lacions als nostres barris reflectia l’interés nul dels governs del PP pels seus residents de la mateixa forma que l’actuació del Govern de la Nau demostra que prioritzem les necessitats als barris de la ciutat”, ha explicat Soriano.

La reparació de les fonts i canals del parc de l’Oest se suma a la instal·lació de jocs infantils nous en aquest mateix espai a finals de l’any passat, amb la qual cosa el parc torna a recuperar un funcionament normal que no tenia des de feia molts anys. La inversió final ha arribat als 100.000 euros.

Aquest parc urbà ocupa una superfície de 43.750 metres quadrats i dóna servici a veïns i veïnes dels barris de Patraix i l’Olivereta.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × quatre =