25n
25N
25N

Fridays for Future València participarà en la primera trobada internacional per a "lluitar contra la crisi climàtica"

EP

Fridays for Future València participarà en la primera trobada internacional per a "lluitar contra la crisi climàtica"
28/07/2019 -

Centenars de joves de l’organització Fridays for Future es reuniran del 5 al 9 d’agost en Lausanne (Suïssa), entre ells una representació de València, per a enfortir el moviment de la seua “lluita contra la crisi climàtica” i establir les bases del treball i estratègia del pròxim curs.

Durant aqueixos dies, al voltant de 500 joves de diferents llocs del món participaran en una trobada amb l’objectiu d’intercanviar experiències, “enfortir la xarxa de coordinació del moviment i desenvolupar estratègies per a lluitar contra l’emergència climàtica i les seues conseqüències en les vides de les persones”, segons ha explicat l’organització valenciana en un comunicat.

L’últim dia de la reunió, 9 d’agost, hi haurà una manifestació col·lectiva en la qual participaran tots els assistents. D’acord amb la comissió organitzadora, la finalitat de la trobada és concretar objectius i acumular forces per a créixer la resta de l’any. “Tenim molt camí per recórrer i és important treballar de manera conjunta, horitzontal i coordinada”, apunten des de la comissió internacional.

Fridays for Future assegura que aquesta trobada serà el primer de molts, ja que “queda un llarg camí en la lluita contra la crisi climàtica”.

A més, en la trobada s’abordaran qüestions com la creació d’aliances amb altres lluites socials, o la relació de la xarxa internacional de Fridays for Future amb els moviments estatals.

Des de la representació valenciana apunten que “la batalla contra el canvi climàtic i els seus impactes socials són tasques de llarg recorregut, que requereixen una resposta social àmplia i organitzada”. Per això, esperen que aquest siga sol la primera trobada de molts i que servisca per a fer un pas més en “el camí per construir un futur i un planeta habitables per a tots i totes”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 9 =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent