25n
25N
25N

Frans Timmermans felicita a tots els valencians en un 9 d'Octubre "marcat per la Covid"

Frans Timmermans felicita a tots els valencians en un 9 d'Octubre "marcat per la Covid"
09/10/2020 -

El vicepresident de la Comissió Europea, Frans Timmermans, a qui la Generalitat ha concedit la Distinció Joan Lluís Vives, ha felicitat els valencians en aquest 9 d’Octubre, quan es commemora el Dia de la Comunitat.

El dirigent holandés ha rebut el premi “com a reconeixement a la seua labor com a impulsor dels compromisos de la Unió Europea en matèria de canvi climàtic, essencials per al futur de la Comunitat Valenciana”, segons fonts de la Generalitat Valenciana.

En un missatge penjat en xarxes socials, Timmermans manifesta: “Aquest 9 d’octubre marcat per la Covid vull felicitar a tots els valencians i agrair a Generalitat i a Ximo Puig per la Distinció Lluís Vives”.

I afig: “És un honor i espere recollir-la quan siga possible. La lluita contra el canvi climàtic és un objectiu compartit. #tornaremde9”. Acompanya el tuit amb la imatge de la distinció.

Per part seua, el president de la Generalitat Valenciana, Ximo Puig, contesta a Timmermans: “Benvolgut vicepresident de la Comissió Europea, la lluita contra el canvi climàtic forma part del patrimoni valencià i europeu. El nostre reconeixement a la teua aliança amb la societat valenciana per un món més sostenible. T’esperem prompte per ací. Una abraçada”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 + 3 =

bombers
bombers