25n
Orgull
Orgull

França impedirà l'entrada a viatgers no vacunats des d'Espanya si no entreguen una recent prova negativa

França impedirà l'entrada a viatgers no vacunats des d'Espanya si no entreguen una recent prova negativa
17/07/2021 -

El Govern francés ha anunciat que impedirà l’entrada o el retorn al país a aquells viatgers des d’Espanya no vacunats si no presenten una prova negativa de coronavirus el resultat de la qual estiga datat amb 24 hores d’antelació a la seua arribada.

A més d’Espanya, en aquesta llista es troben el Regne Unit, Portugal, Xipre, Grècia i Països Baixos, segons ha informat aquest dissabte el primer ministre francés, Jean Castex.

La mesura entrarà en vigor a partir de la mitjanit del diumenge, d’acord amb el comunicat publicat en la web del Boletín Oficial del Estado francés.

Fins ara, s’exigia una PCR negativa de menys de 48 hores per als viatgers procedents del Regne Unit i un test de 72 hores per als procedents d’Espanya, Portugal, Xipre, Holanda i Grècia.

“Al mateix temps, i pel fet que les vacunes són efectives contra el virus, i en particular la seua variant Delta, les limitacions que pesaven sobre els viatgers que es beneficien d’un calendari de vacunació complet amb una vacuna reconeguda per l’Agència Europea de Medicaments (Pfizer, Moderna, AstraZeneca o Janssen) s’alçarà a partir d’aquest dissabte 17 de juliol, independentment del país d’origen”, ha afegit el Govern francés.

Així mateix, la llista de països declarats com a ‘zones roges’ s’ampliarà en les pròximes hores amb Tunísia, Moçambic, Cuba i Indonèsia, precisa el Govern en un comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × 4 =