25n
25N
25N

Francesc Colomer: 'Impulsar la comercialització de paquets turístics de la Comunitat ens ajudarà a desestacionalitzar el turisme'

Francesc Colomer: 'Impulsar la comercialització de paquets turístics de la Comunitat ens ajudarà a desestacionalitzar el turisme'
04/10/2016 -

El secretari autonòmic de l’Agència Valenciana del Turisme, Francesc Colomer, i el president d’AEVAV, Pedro Saiz, han signat un conveni de col·laboració entre l’Agència Valenciana del Turisme i l’Associació Empresarial Valenciana d’Agències de Viatge (AEVAV) per a la realització d’accions de promoció i comercialització de paquets turístics de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha assenyalat que, “les actuacions per a la realització d’accions de promoció i comercialització de paquets turístics de la Comunitat Valenciana contribueixen a desestacionalitzar el turisme, incrementant l’arribada de turistes durant tot l’any”.

A través d’aquest acord, l’Agència Valenciana del Turisme contribuirà econòmicament en la realització d’actuacions per a la realització d’accions de promoció i comercialització de paquets turístics de la Comunitat Valenciana, amb un import màxim total de 40.000 euros.

Mitjançant aquest conveni, AEVAV realitzarà d’actuacions de formació i coneixement del producte i les destinacions turístiques de la Comunitat Valenciana. Així, es realitzaran presentacions en diferents ciutats amb la participació d’agències de viatges, proveïdors i destinacions turístiques. Així mateix, es realitzaran ‘fam trips’ perquè agents de viatges valencians coneguen els seus productes turístics, a més de jornades de treball perquè les agències receptives puguen donar a conéixer el seu producte a les agències emissores de la Comunitat Valenciana.

Francesc Colomer ha posat l’accent que aquest conveni “respon al compromís de la Generalitat de mantenir el suport a les actuacions de promoció desenvolupades per les diferents associacions turístiques i és una mostra més de la nostra aposta per la governança col·laborativa”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 1 =