25n
25N
25N

Fran López: "El Pacte dels Germanells és el millor antídot per a combatre la crisi del coronavirus"

Aquest acord d’unitat política estableix 10 línies de treball per a la reactivació econòmica i social de Rafelbunyol

Fran López: "El Pacte dels Germanells és el millor antídot per a combatre la crisi del coronavirus"
29/04/2020 -

Rafelbunyol ha signat el Pacte dels Germanells, un acord polític promogut per l’equip de govern (Partit Socialista) que, a més, ha sigut elaborat conjuntament amb dues de les tres forces polítiques de l’oposició (Compromís i Ciutadans). I és que en paraules de l’alcalde, Fran López, “aquest acord representa la unitat política i és, sens dubte, el millor antídot per a combatre el coronavirus, ja que marca les línies de gestió a mitjà i llarg termini”.

Així, el Pacte dels Germanells se centra en 10 objectius fonamentals per a la recuperació econòmica i social del municipi: contingència sanitària, reactivació de l’economia local, formació i ocupació, protecció social, igualtat d’oportunitats i polítiques inclusives, educació, sostenibilitat ambiental, participació ciutadana i col·laboració, administració electrònica i, finalment, transparència i rendició de comptes.

En definitiva, es tracta de diferents línies de treball en les quals “participaran els agents socials del municipi”, apunta Fran López. “Escoltar a les parts implicades i sumar iniciatives crec que és la millor manera de governar per a afrontar la recuperació que començarà una vegada passe aquesta crisi sanitària”. Per això, afig, “agraïsc a Compromís i Ciutadans que s’hagen sumat a aquest acord, ja que volem escoltar les seues propostes per a, entre tots, treballar per les millors solucions a cada situació”.

El Partit Popular ha sigut l’únic partit que no s’ha sumat al Pacte dels Germanells. En aquest sentit, l’alcalde de Rafelbunyol els ha convidat a “reflexionar” perquè “es tracta d’un pacte que va més enllà de la ideologia. És el pacte de tots i, per això, els convide a unir-se perquè nosaltres els estarem esperant. Ara, són temps d’unitat”.

Un dels sectors que més es veurà afectat per la crisi de la Covid-19 serà el del comerç local. D’aquesta manera, a més dels programes que ja s’han posat en marxa, com Avant Rafelbunyol, que ofereix assessorament a empreses i treballadors sobre les ajudes de l’Estat i la Generalitat, o les iniciatives de contingència sanitària per a la prevenció de contagi de coronavirus, Fran López ha assenyalat que, dins del Pacte dels Germanells, “s’establiran mesures per a reactivar el sector”.

Aquest gran acord d’unitat política asseurà “els pilars sobre els quals construirem l’avanç, el desenvolupament i el benestar de tots els veïns i veïnes de Rafelbunyol”, però sobretot seguint un objectiu fonamental: que ningú es quede arrere.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

3 × un =