25n
25N
25N

La moció dels socialistes de Llíria que demanaven la dimissió de Reme Mazzolari no prospera per l'abstenció de Compromís- Move

La moció dels socialistes de Llíria que demanaven la dimissió de Reme Mazzolari no prospera per l'abstenció de Compromís- Move
25/10/2019 -

La moció dels socialistes de Llíria que demanaven la dimissió de Reme Mazzorali ha fracassat per l’abstenció dels regidors de Compromís-Move. En un comunicat, els socialistes assenyalen que el cas cooperació no és un cas més de corrupció de l’època del PP al comandament de la Generalitat. En aqueix sentit, apunten que és la demostració que per al PP no hi havia cap límit a l’hora d’utilitzar les institucions per a omplir-se les butxaques, encara que fora a costa de les subvencions destinades al tercer món.

En el comunicat dels socialistes de Llíria apunten al fet que és un fet demostrat que Jesús Urquiza, marit de la portaveu del PP de Llíria, Remedios Mazzolari, és un dels vint imputats en aqueix cas que ha reconegut els fets que se li imputen, en concret: malversació, prevaricació i falsedat documental, acceptant un any i sis mesos de presó i retornar 35.000 € per responsabilitat civil, malgrat que l’Audiència Provincial encara no ha decidit la condemna definitiva.

Les mateixes fonts socialistes concreten que la vinculació en l’entramat Urquiza Delgado, l’empresa Entornos Naturales y Rutas Consolidadas SL de la qual va ser presidenta Remedios Mazzolari, l’empresa Caaz i el cas cooperació o cas Blasco, és la que ha portat al grup municipal socialista de Llíria a presentar aquesta moció en el Ple de Llíria en la qual es demanaven responsabilitats a la portaveu del PP i, per tant, la seua dimissió.

En aqueixa sessió, celebrada el dijous, dia 24, Mazzolari no ha aportat cap argument relacionat amb tot això, limitant-se a eludir, amb evasives, que com apunten els socialistes, són inadmissibles en estar lluny de la responsabilitat que té com a càrrec públic. Aqueixa és la responsabilitat que li han exigit els socialistes de Llíria i que han quedat en una simple denúncia pública, sense conseqüències pels vots en contra dels 9 regidors del PP i les abstencions de l’únic representant de Ciutadans i dels representants del grup municipal Compromís-Move.

Els socialistes es mostren especialment preocupats per l’actitud dels representants de Compromís-Move, socis de govern del PSPV-PSOE en el govern de l’Ajuntament de Llíria, en decidir abstindre’s, en senyal de connivència amb el principal partit en l’oposició, el PP, davant una qüestió de tanta gravetat com la plantejada.

Davant tal situació, el secretari general dels socialistes de Llíria, Paco Gorrea, ha declarat que “des de hui mateix obrirem un temps de debat i reflexió assossegat en el si del partit, en relació a l’enèsima situació en què Compromís-Move escenifica estar més prop del PP i de la manera d’actuar de Reme Mazzolari que dels quals són els seus socis d’un govern progressista”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 − 4 =

caixaontinyent
Informacion coronavirus