caixa popular

Arriba l'Orxatada i Taronjada Fallera Gratis

Fotur torna a organitzar, el 7 i 8 de març, l’Orxatada i Taronjada Fallera

facebook.com/FoturCv

Arriba l'Orxatada i Taronjada Fallera Gratis
07/03/2018 -

Durant els dies 7 i 8 de març, als peus de la Plaça de Bous de València, FOTUR, la Federació d’Oci, Turisme i Joc de la Comunitat Valenciana, torna a organitzar una nova edició de ‘l’Orxatada i Taronjada fallera’. Una cita en la qual, des de les 12.00 fins a les 14.00 hores, es repartiran, de manera gratuïta, més de 2.000 litres entre orxata i suc de taronja per a fer molt més amena l’espera de la mascletà en la Plaça de l’Ajuntament.

Amb la col·laboració de la Denominació d’Origen Xufa Valenciana, el Consell Regulador de Cítrics Valencians, València Turisme, PRODJ i l’empresa ZUMMO, aquest esdeveniment ja porta realitzant-se durant nou anys en la nostra ciutat, convertint-se en un dels actes més esperats per valencians i turistes, que no volen deixar passar l’oportunitat de degustar dues begudes tan típiques de la nostra terra.

Així, hui, li tocarà el torn al repartiment gratuït del suc de taronja recentment espremut. La varietat de la taronja serà ‘Lane late’ que, a més d’haver sigut oferit per l’empresa ZUMMO amb les seues màquines espremedores d’última generació, està avalat pel Consell Regulador de Cítrics Valencians. En canvi, demà, 8 de març, serà el torn de la gran Orxatada de Xufa de València, que comptarà amb la garantia de procedència que ofereix la Denominació d’Origen.

Foto: facebook.com/FoturCv

‘L’Orxatada i Taronjada fallera’, sens dubte, s’ha convertit en un clàssic de les Falles. I per a fer molt més entretinguda l’espera, l’esdeveniment estarà amenitzat amb la música en directe dels dj’s de PRODJ, un col·lectiu d’artistes i músics valencians. Així mateix, es repartirà informació turística de la província de València de la mà del patronat de turisme de la Diputació de València ‘València Turisme’.


fiestas gandia 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc + 13 =

semana de la agricultura de torrent 2018
sempre teua
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
decidim vlc
Semana mobilidad Valencia 2018
Decidim VLC
cultura als barris