25n
25N
25N

Més de 450 assistents al "Fòrum Ocupa't" d'Alfafar

Un total de 24 empreses i entitats van oferir al voltant de 67 ofertes de treball

Més de 450 assistents al "Fòrum Ocupa't" d'Alfafar
23/05/2018 -

Des de l’Ajuntament d’Alfafar, en la seua àrea d’Ocupació i Desenvolupament Local es va desenvolupar el seu primer Fòrum d’Ocupació amb l’objectiu de donar eines a les persones que es troben en situació de cerca activa d’ocupació.

Aquest Fòrum va posar en contacte a persones en cerca activa d’ocupació amb fins a 24 empreses i entitats col·laboradores que van oferir al voltant de 67 llocs de treball.

Més de 450 persones van participar d’aquest primer fòrum “Ocupa’t”. El President de la Taula de Treball de Comerç de l’Ajuntament, Toni Milla, el Tinent Alcalde del municipi, Eduardo Grau, al costat de diversos representants de la Corporació Municipal, el Secretari Autonòmic d’Ocupació i Director General del SERVEF, Enric Nomdedéu i la Diputada d’Assessorament Municipal, Assistència, Defensa en Judici i Planes d’Ocupació, Conxa García, van donar la benvinguda a les i els assistents, que van participar durant tot el matí en 4 conferències per a millorar la seua empleabilidad i posteriorment en les entrevistes programades amb les empreses i ens col·laboradors, prèvia inscripció a través de la web de la jornada.

El desenvolupament de la jornada va ser tot un èxit, pel nombre de persones participants i la implicació de les empreses col·laboradores. A més, va haver-hi una zona d’estands informatius d’entitats públiques i la presència de companyies importants de diferents sectors, tals com Carrefour, Leroy Merlin, Norauto, Bauhaus, Maskokotas o Decathlon entre altres empreses, de l’àmbit local i també empreses de recursos humans, que van posar a la disposició de les i els assistents ofereixes molt interessants d’ocupació per a la incorporació immediata.

També, diferents experts han oferit conferències pràctiques per a ajudar a les i els assistents en la cerca d’ocupació, ajudar-los a com superar qualsevol procés de selecció i veure de què forma millorar la seua motivació.

Gràcies a aquesta iniciativa s’ha aconseguit que més de 300 persones accedisquen a una entrevista de treball, amb l’objectiu que veïns i veïnes d’Alfafar aconseguisquen ocupació.

Aquesta jornada va comptar amb un gran èxit de participació, sent un important punt de trobada entre empreses que cerquen professionals i persones que volen accedir al món laboral.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − tres =

torrent