25n
25N
25N

Ontinyent, "ciutat d'oportunitats" laborals amb el seu Fòrum d'Ocupació

Ontinyent, "ciutat d'oportunitats" laborals amb el seu Fòrum d'Ocupació
29/11/2019 -

Ontinyent es convertia aquest divendres en una “ciutat d’oportunitats” per a 21 empreses de La Vall d’Albaida i comarques veïnes i més de 1.000 demandants d’ocupació de la zona amb el seu Fòrum d’Ocupació “Format i Ocupat”. L’alcalde d’Ontinyent, Jorge Rodríguez, acompanyat del regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, inaugurava aquest matí a la Sala Gomis una intensa jornada en la qual s’oferien entrevistes per optar a 79 llocs de treball, però també xerrades i tallers per a millorar la recerca d’ocupació.

Jorge Rodríguez incidia en què “si per alguna cosa s’ha caracteritzat aquest Govern, és la lluita contra l’atur i la cerca d’oportunitats per crear llocs de treball. Amb aquest Fòrum aconseguim un triple objectiu, creant un punt de trobada perquè les persones que busqueu treball tingueu eines que us puguen ser d’interés; que la trobada tinga una part formativa i d’activitats; i que haguera l’oportunitat simultàniament d’accedir a les entrevistes per optar a aquests quasi 80 llocs de treball”, manifestava.

El regidor de Promoció Econòmica, Pablo Úbeda, valorava positivament la resposta tant de les empreses com de les persones demandants de treball d’Ontinyent i la contornada, i agraïa el treball dels departaments municipals que han participat en l’organització d’un acte “que és una gran oportunitat tant per a empreses com per persones treballadores, que amb la resposta donada constaten que iniciatives com aquesta són necessàries i positives”, assenyalava.

A les xerrades i tallers pràctics plantejats per ajudar als i les participants a millorar la seua recerca d’ocupació es tractaven temes com la preparació d’una entrevista de treball; les ferramentes per a augmentar les probabilitats d’èxit; l’autoconeixement per a descobrir el potencial personal o tècniques per millorar la motivació, diferenciació per a la recerca de treball i actitud.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

20 + onze =

CCCC
activem alfafar