25n
25N
25N

El Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot es reuneix per a fer balanç del primer semestre de l’any

El Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot es reuneix per a fer balanç del primer semestre de l’any
18/06/2018 -

La Casa de Cultura de Burjassot serà testimoni d’excepció d’una nova reunió del Fòrum per la Igualtat de Gènere del municipi. Coordinat des d’Espai Dona, el servei d’atenció integral a la dona dirigit des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat per Lluna Àrias, el Fòrum repassarà les activitats i actes que s’han dut a terme en matèria d’igualtat en aquests sis primers mesos de l’any.

La reunió, que serà dijous que ve 21 de juny a les 18 hores, comptarà amb la participació de diferents associacions de Burjassot, tant de dones com de veïns i veïnes sense oblidar a les ciutadanes i els ciutadans que, de manera individual també participen en el Fòrum. Així mateix, no faltarà tampoc la regidora de l’àrea, Lluna Àrias i el personal tècnic d’Espai Dona.

El Fòrum per la Igualtat de Gènere de Burjassot porta treballant 12 anys i analitzant, en cadascun de les seues trobades, com està la situació municipal quant a associacionisme, igualtat de gènere… “valorem les accions que s’han dut a terme i preparem les següents, conscients del treball per a fer front a les desigualtats per raó de gènere i, especialment la violència masclista. És primordial la bona coordinació i el suport de la ciutadania tant en xarxa com individualment i del personal tècnic i polític de l’Ajuntament”, tal com han assenyalat des d’Espai Dona.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

19 − disset =