25n
Orgull
Orgull

Albal impulsa el seu primer Fòrum d'Ocupació

Albal impulsa el seu primer Fòrum d'Ocupació
12/09/2018 -

El Fòrum d’Ocupació: “EL TREBALL ENS OCUPA” arriba aquest divendres 21 de setembre al CASAL JOVE d’Albal. Aquesta trobada entre empreses, emprenedors i persones aturades és impulsat per la Regidoria Promoció Econòmica i Agència de Desenvolupament Local del mateix Ajuntament. A través d’aquest Fòrum d’Ocupació els assistents tindran l’oportunitat de donar-se a conéixer a les empreses i entrevistar-se amb el seu personal de Recursos Humans, a més d’obtenir formació i orientació laboral útil sobre el mercat de treball.

La Directora General d’Ocupació i Formació del Servei Valencià d’Ocupació i Formació (SERVEF), Rocio Briones; la Regidora d’Ocupació i Promoció Econòmica, Pilar Loeches i l’alcalde de Borriana, Ramón Marí, obriran l’acte i donaran la benvinguda als assistents, que participaran durant tot el matí en les diferents conferències i xarrades per a millorar la seua ocupabilitat i en les entrevistes programades amb les empreses i ens col·laboradors, prèvia inscripció a través de la web de la jornada: www.eltreballensocupa.es.

El Saló d’Actes acollirà les conferències de Joan Carles Roselló, actor i director escènic amb més de 20 anys d’experiència en la pedagogia teatral, expert en tècniques per al desenvolupament d’habilitats comunicatives i motivació en el treball, qui ajudarà als assistents a superar amb èxit els processos de selecció i Sergio Ayala, empresari amb més de 20 anys d’experiència dedicat a les vendes i 12 anys dedicat a la formació i motivació, que amb un toc d’humor descobrirà als assistents el poder de la diferenciació i la innovació en la cerca d’ocupació. A més, els experts en orientació laboral i formació per a l’ocupació Gema Font i Jose Luis García, oferiran i mostraran als assistents les claus de comunicació positiva, així com les tècniques per a una cerca d’ocupació més efectiva.

Els assistents trobaran estands informatius d’entitats col·laboradores i zones on es realitzaran entrevistes per part de les empreses: Decathlon, Leroy Merlin, Norauto, Fundació Randstad, Adecco, Access ETT, Maskokotas, Integra CEE, Mapfre, Relluent, TCuidem, Granja Rinya, Supermercats Vidal, 100 Montaditos i TGB , als qui s’hagen inscrit en alguna de les més de 50 ofertes disponibles en la web www.eltreballensocupa.es

El termini per a inscriure’s es tanca el pròxim 17 de setembre, i de moment ja hi ha més de 200 persones inscrites. EL TREBALL ENS OCUPA – I Fòrum d’Ocupació d’Albal: divendres, 21 de setembre, en el Casal Jove, de 08.30 a 14.30 hores. Programació i Inscripcions en www.eltreballensocupa.es

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

15 − 6 =