25n
25N
25N

València acull un fòrum per a debatre els reptes del turisme urbà

València acull un fòrum per a debatre els reptes del turisme urbà
04/12/2017 -

València acollirà, a partir del pròxim 13 de desembre, unes jornades en les quals es debatran els principals reptes del turisme urbà així com les claus dels nous models turístics que sorgeixen i s’implanten en les ciutats. En aquest cicle de fòrums, també s’analitzarà l’evolució de València “que ha passat a ser una destinació turística urbana i desestacionalitzada”, i el compromís de l’equip de govern municipal “entorn del desenvolupament i la sostenibilitat de l’activitat turística”.

La regidora de Desenvolupament Econòmic Sostenible i Turisme, Sandra Gómez, ha presentat hui aquest Fòrum Urban Tourism Trends, que està dirigit tant als professionals del sector com a empresaris, estudiants i actors socials interessats en l’activitat turística i el seu desenvolupament, “i és una excel·lent oportunitat per a conéixer les últimes tendències, analitzar les millors pràctiques, innovar i millorar compartint experiències”.

Sandra Gómez ha explicat que aquestes jornades, en les quals se celebraran conferències, debats i taules redones en sessions matutines, s’emmarquen en el Pla Estratègic de Turisme de la Fundació Turisme València que contempla l’impuls del diàleg entre professionals “per a poder liderar la innovació del turisme urbà, que és una de les principals fonts de generació de riquesa i benestar en la ciutat”.

“Volem intercanviar i generar coneixement de valor que influïsca positivament en l’opinió pública i que contribuïsca a seguir transformant el sector turístic en una activitat cada vegada més humana, més rendible, més competitiva i més sostenible”, ha manifestat la regidora en detallar que per a dur a terme aquest cicle de trobades, s’ha comptat “amb professionals del sector turístic, reconeguts a escala nacional i internacional”.

Les quatre jornades plantejades es realitzaran en el Centre de Turisme de València (CdT) entre desembre i març, i abordaran aspectes com la gestió i promoció de la destinació turística urbà, així com qüestions relacionades amb el màrqueting, la comunicació, la tecnologia i la formació en l’àmbit turístic. Concretament, en la primera sessió, prevista per al 13 de desembre, s’analitzarà “El nou turista urbà”. El 24 de gener el debat girarà entorn la sostenibilitat del turisme i s’exposaran, per exemple, algunes mesures adoptades en la ciutat “per a evitar que el turisme afecte a l’habitabilitat dels barris”.

El 21 de febrer es parlarà de “La digitalització del màrqueting de destinacions”, i finalment, el 21 de març els ponents facilitaran “Claus per al desenvolupament de destinacions intel·ligents.

En la presentació d’aquest fòrum, que estarà obert al públic i serà gratuït, amb aforament limitat, també ha estat present el president de Turisme València, Antoni Bernabé, qui ha recordat que “la vocació pràctica que tenen aquestes jornades resulta fonamental per a l’aplicació de la ciència turística en les empreses i entitats de les diferents destinacions”. Per açò, ha explicat, “hem considerat reunir a reconeguts professionals del sector, tant públic com privat, del panorama nacional i internacional”.

La web www.urbantourismtrends.com arreplegarà tota la informació referent a les diferents trobades organitzades, així com les conclusions i ponències. També es podrà realitzar seguiment en RRSS a través del hashtag #UrbanTTValencia.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 × 4 =