25n
25N
25N

La FEM ofereix una formació per a sol·licitar subvencions

La FEM ofereix una formació per a sol·licitar subvencions
10/03/2017 -

La Fundació Esportiva Municipal ha convocat per al pròxim 21 de març una jornada per a informar els equips directius de les entitats esportives i associacions ciutadanes sobre com han de gestionar adequadament la sol·licitud d’ajudes, així com la documentació a presentar, en la convocatòria de subvencions que veurà la llum en les pròximes setmanes.

Tècnics municipals de diferents àrees explicaran a les entitats esportives de la nostra ciutat com presentar correctament la documentació. A aquestes ajudes, que sumen un total d’1.300.000 euros, poden concórrer tots els clubs, federacions, associacions i la resta d’entitats esportives amb seu en la ciutat de València i que presenten els seus projectes esportius a qualsevol de les tres línies proposades: esport en edat escolar, esport per a tots i competició oficial. A més, enguany la convocatòria de subvencions compta amb la novetat que tot el procés es realitzarà de manera telemàtica, dins del pla d’implantació de l’administració electrònica.

“L’objectiu d’aquestes jornades és facilitar la tramitació de les subvencions a totes les entitats que les sol·liciten, així com la seua posterior justificació per tal d’aconseguir una major agilitat en el procediment administratiu”, ha explicat la regidora d’Esports i presidenta de la Fundació Esportiva Municipal, Maite Girau.

De manera gratuïta, i prèviament a la inscripció per correu electrònic, qualsevol entitat esportiva podrà registrar-se per a assistir a qualsevol de les dues sessions que tindran lloc el 21 de març, de 12 a 14 hores o de 18 a 20 hores, ambdós en el Saló d’Actes del Complex Esportiu Cultural Petxina i fins a completar l’aforament previst, de 280 persones per sessió.

El programa de les dites sessions contemplarà l’explicació de les bases de la convocatòria, el detall de la documentació que s’ha de presentar per àmbit de la convocatòria, la resolució dels errors més comuns comesos per les entitats i, finalment, la resolució dels dubtes i preguntes que hi haja entre les persones assistents.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

12 + 8 =