caixa popular

Formació per als i les joves d'Alfafar

Formació per als i les joves d'Alfafar
12/09/2017 -

Des de l’àrea de Joventut de l’Ajuntament d’Alfafar s’han organitzat diferents tallers, cursos i jornades destinades a la població més jove del municipi. L’objectiu és crear oportunitats entre les i els joves, aportant-los un valor afegit i diferenciador a l’hora de trobar una ocupació o rebre beques.

Els quatre grans cursos que es celebraran fins a finals de 2017 començaran divendres que ve 14 de setembre amb les “II Jornades de Mobilitat Internacional per a joves”, que començarà a les 16 hores i es duran a terme en l’Espai Jove, situat en la Plaça Sequer de Nelot. En aquestes jornades es donaran diferents instruments i informació sobre beques per a moure’s per Europa, també es parlarà d’ocupació i treball en institucions europees. A més es prestarà ajuda per a crear un currículum europeu i s’informarà sobre les pràctiques a Europa. En el cronograma també hi ha temps per a les ajudes que arriben des de la Diputació de València, com “La Dipu et Eurobeca”. Es tractarà el voluntariat en la Unió Europea i l’Erasmus per a joves emprenedors i per a finalitzar hi haurà una “Taula d’experiències”, on joves que ja han participat d’alguna d’aquestes ajudes explicarà la seua experiència.

Una altra de les activitats són “Tallers Joventut”, on es treballa la Intel·ligència Emocional, Tècniques d’Estudi i Vesprades de Jocs. El curs d’Intel·ligència Emocional, es divideix en tres blocs, Habilitats Personals, per a conéixer-se millor de forma individual. Habilitats de comunicació, per a entendre millor a la nostra persona i Treball en Equip, per a cooperar millor amb la resta de persones. Les tècniques d’estudis estan dirigides a dos grups, per a adaptar-se a les rutines educatives, alumnat de primària d’una banda i per un altre, alumnat de secundària. I les Vesprades de Jocs, que es duran a terme els divendres a la vesprada tindran diferents temàtiques, reciclatge, jocs cooperatius, treballs manuals o taller de lectura entre uns altres.

Com cada any, hi haurà “Taller d’anglés conversacional”, amb diferents nivells amb l’objectiu de practicar aquest idioma d’una manera didàctica. Les classes seran impartides en l’Espai Jove per l’acadèmia Aula Oberta. I començaran a l’octubre perllongant-se fins al mes de desembre.

I s’explicarà també amb la Formació en Animació Juvenil, que són cursos per a monitors i monitores de temps lliure i joves que vulguen formar-se en animació juvenil, amb una durada de tres mesos, des d’octubre fins a desembre.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

13 − 2 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats
25n Foios