25n
25N
25N

Formació gratuïta per a la inserció social i laboral a Puçol

Formació gratuïta per a la inserció social i laboral a Puçol
05/11/2019 -

A finals d’octubre s’ha realitzat la presentació del programa de cursos i tallers organitzats per l’Àrea de Benestar Social entre octubre i desembre. La coordinadora dels cursos, Amparo Ferrer, i l’alcaldessa Paz Carceller van explicar la nova programació, que segueix fidel als dos tipus d’activitats: unes breus, d’inserció social; i altres més àmplies destinades a la formació laboral.

Els cursos d’inserció laboral programats són: carreter (10 hores de duració), manipulador d’aliments (6 hores), auxiliar de magatzem i logística (20 hores), aplicacions per a buscar treball amb el mòbil (6 hores) i arrossos per a professionals (30 hores).

Quant als tallers de relacions personals, destaquen: cuina internacional (6 hores), jornada de gestió de residus (3 hores), autodefensa personal (9 hores), nous jaciments d’ocupació (3 hores), atenció policial a les dones víctimes de violència (3 hores) i el taller de teatre (amb una sessió setmanal).

Tots els veïns interessats —homes o dones— ja es poden inscriure en les oficines de l’antiga estació de Renfe, de dilluns a divendres de 9 a 14 hores.

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 + disset =

mercat medieval ontinyent
mercat medieval ontinyent