25n
25N
25N

Més de 2.200 persones podran accedir en línia a la fomració València Activa Exprés

Més de 2.200 persones podran accedir en línia a la fomració València Activa Exprés
17/06/2020 -

La regidora de Formació i Ocupació, Pilar Bernabé, ha informat que l’Ajuntament de València, a través de València Activa, “reforça el programa formatiu València Activa Exprés, que es realitzarà enguany en format en línia, la qual cosa permetrà que més de 2.200 persones puguen accedir a aquesta formació, ampliant així en 500 persones el nombre de places”.

Així ho ha anunciat Pilar Bernabé, qui ha explicat que “a causa de la nova situació provocada per la COVID-19, des de l’Ajuntament de València i València Activa hem adaptat aquest programa formatiu que teníem previst en modalitat presencial a format en línia, ja que considerem fonamental continuar oferint aquest servici perquè els valencians i valencianes puguen accedir a formació gratuïta i de qualitat amb total seguretat”.

Aquest programa comptarà amb més de 100 cursos sobre competències professionals tècniques, competències digitals, competències lingüístiques, formació per a majors de 55 anys, emmarcada en el programa Oportunitats, i formació específica per a dones. Així mateix, com a novetat, aquesta edició en línia del programa València Activa Exprés inclou dos certificats de professionalitat relacionats amb la creació i gestió de microempreses i l’atenció al client, persones consumidores o usuàries.

“Amb aquesta nova modalitat formativa en línia volem que la ciutadania puga continuar millorant les seues competències i optimitzant les seues possibilitats en el procés de cerca d’ocupació, una qüestió fonamental en aquest nou context”, ha afirmat Bernabé, qui ha assegurat que “volem que tots els valencians i valencianes puguen tindre la seua oportunitat, especialment aquells grups que més ho necessiten”.

Aquesta formació estarà disponible en la plataforma de l’agència d’ocupació València Activa a principis del mes de juliol. Són requisits bàsics per poder accedir: estar en situació de desocupació i estar empadronat o empadronada al terme municipal de València.

8.500 PERSONES ACCEDEIXEN A LA FORMACIÓ EN LÍNIA

Així mateix, la regidora ha destacat “el gran acolliment” que ha tingut la formació en línia posada en marxa per València Activa el mes de gener passat, a la qual “han accedit 8.500 persones en cinc mesos”.

En eixe sentit, Bernabé ha recordat que “el mes de març passat vam reforçar aquesta formació en línia perquè tots els valencians i valencianes pogueren continuar aprenent i millorant les seues competències durant el període d’aïllament generat per l’expansió de la COVID-19”.

Es tracta d’una formació oberta dirigida tant a persones que estan en situació de desocupació com a emprenedors i emprenedores o persones que treballen que vulguen aprofundir en alguna de les matèries que s’imparteixen.

En concret, aquesta oferta formativa es plasma en quatre cursos MOOC (cursos massius oberts en línia) d’entre 20 i 30 hores i 35 píndoles formatives d’entre quatre i cinc hores de diferents àrees com ara competències digitals, habilitats personals per a la cerca d’ocupació, màrqueting digital, comerç electrònic i tecnologies habilitadores.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

2 + dinou =