25n
25N
25N

Ford trasllada a la plantilla que el descens de vendes "no conjuntural" obliga a un nou ajust de producció i ERO

Ford trasllada a la plantilla que el descens de vendes "no conjuntural" obliga a un nou ajust de producció i ERO
03/03/2020 -

Ford ha traslladat aquest dimarts a la plantilla d’Almussafes (València) un comunicat intern en el qual assenyala que després del llançament del Kuga, la demanda del qual “continua sent fort”, la realitat del mercat, amb un “continu descens de vendes” en altres línies de vehicles, obliga a realitzar un nou ajust de producció i a abordar l'”excés de personal” mitjançant un Expedient de Regulació d’Ocupació (ERO) de caràcter extintiu.

Així ho assenyala en el document, al qual ha tingut accés Europa Press, on explica que “atés que aquesta baixada no respon a una situació conjuntural”, és “necessari” reduir el número de vehicle diaris que fabriquen “en 100 unitats addicionals”.

Sobre aquest tema, indiquen que al setembre del passat any van eliminar una part del torn de nit de la planta de muntatge “així com a fer front a una baixada de producció de 100 unitats diàries per la disminució generalitzada de les vendes d’automòbils que afectava la factoria”.

En el comunicat, la direcció assenyala que “entén que no sent bones notícies per a la factoria, és necessari afrontar aquesta situació d’excedent de personal amb l’objectiu de mantindre la competitivitat en aquests moments tan crucials”.

“En el dia de hui, la direcció s’ha reunit amb la representació sindical de l’empresa per a informar-los que obrirem un període de consultes que aborde la problemàtica d’excés de personal en les operacions de vehicles estimada en 400 persones, mitjançant un expedient de regulació d’ús de caràcter extintiu”, resa el comunicat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

18 − 3 =