25n
25N
25N

Foment avança cap a la supressió del peatge en un tram de l'AP-7 realitzant estudis de trànsit

EP

Foment avança cap a la supressió del peatge en un tram de l'AP-7 realitzant estudis de trànsit
26/09/2019 -

El Ministeri de Foment continua avançant en el procés de supressió dels peatges del tram de l’autopista AP-7 comprés entre Tarragona, València i Alacant amb la realització d’estudis sobre el trànsit de la via i la seua evolució després de l’eliminació del cobrament.

Foment alçarà el peatge d’aquesta autopista, actualment gestionada per Abertis, quan el 31 de desembre concloga el contracte de concessió i torne a l’Estat.

Amb la finalitat de decidir sobre les actuacions que puga ser necessari escometre en aquest tram d’autopista després d’alçar-se les barreres de peatge, el Ministeri ha tret a concurs la realització de dos estudis, un sobre la distribució del trànsit una vegada que se suprimisca el peatge i un altre sobre les necessitats d’actuació en la via.

Foment invertirà 388.000 euros en aquests estudis, que se sumen al contracte de manteniment d’aquesta autopista i l’altra en la qual conclourà el peatge al desembre, l’AP-4 Sevilla-Cadis, que va traure a concurs el mes d’agost passat per un conjunt de 153 milions d’euros.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

1 + 10 =

CCCC
torrent