25n
25N
25N

Foios comença a tractar les plagues dels arbres amb depredadors naturals

Aquesta setmana s’ha produït la primera solta d’insectes auxiliars als ficus de la població

Foios comença a tractar les plagues dels arbres amb depredadors naturals
21/05/2021 -

La pluja i les altes temperatures són el caldo de cultiu idoni per a la proliferació de plagues d’insectes. L’Ajuntament de Foios ha començat la implantació d’un nou sistema per al control de les plagues que afecten la vegetació de la població, mitjançant insectes i fauna auxiliar.

El procediment és completament innocu per a les persones i consisteix a desplegar insectes que són els depredadors naturals de les diferents plagues que pateixen els arbres, impedint que proliferen i restablint l’equilibri natural.

La contracta de jardineria del consistori, Centre Verd, està fent durant aquests dies diverses soltes d’insectes auxiliars a les poblacions de ficus existents a la Plaça del poble, l’albereda i la ronda de circumval·lació per tractar específicament la plaga ‘Psila’ que afecta aquesta espècie, però també està previst tractar altres plagues de la resta d’espècies vegetals del poble.

La regidora de serveis municipals, Amparo Pérez, considera que “els tractaments naturals suposen una transformació en el manteniment de la vegetació urbana del municipi, perquè evitem els tractaments químics amb plaguicides i pesticides, tan perjudicials per a la salut de persones i animals”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

catorze − 3 =