25n
25N
25N

Foios reparteix mascaretes pediàtriques per al veïnat més menut

Foios reparteix mascaretes pediàtriques per al veïnat més menut
04/06/2020 -

L’Ajuntament de Foios, des de la Regidoria de Salut, ha començat a repartir mascaretes pediàtriques per als xiquets i xiquetes de la localitat d’entre 3 i 14 anys. Des del dilluns 1 i fins al final de la setmana, el repartiment es fa en diferents horaris i ubicacions per a cadascun dels grups que s’han elaborat, separant per edats i centres educatius.

Gràcies a la col·laboració del sindicat d’infermeria SATSE, en cadascun dels punts de recollida, hi ha infermers i infermeres que, a més de fer l’entrega de la mascareta, fan una breu explicació de com s’han d’utilitzar correctament. En aquesta línia, a través de la web i les xarxes socials municipals, s’ha publicat un vídeo on la Pediatra del Centre de Salut de Foios, la Doctora Blanca Borràs, ha donat unes nocions bàsiques sobre l’ús de les mascaretes.

Paco Serrano, regidor de salut, ha assenyalat que “les mascaretes s’han de portar sempre que no es puga respectar la distància de seguretat, com en el transport públic o els comerços, i des de la regidoria hem vist que era important fer arribar al veïnat aquestes mascaretes pediàtriques perquè són les més complicades de trobar”.

Elena Plaza, des del SATSE, ha destacat que “el sindicat està molt compromés amb la formació dels professionals infermers i fisioterapeutes, i també amb la informació i educació en matèria de salut cap a la població”. A més, Plaza ha afegit que “des del SATSE respondrem sempre a totes les invitacions futures per a poder formar part d’aquest tipus d’activitats”.

Tant en la web com en les xarxes socials municipals s’ha publicat la relació de llocs i horari en què s’han de recollir les mascaretes. Els grups s’han distribuït en diferents edificis municipals depenent de l’escola i curs al qual van els xiquets i xiquetes. Per a fer la recollida, només s’ha de portar el DNI i únicament es repartiran mascaretes per als xiquets empadronats a Foios.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 2 =