25n
25N
25N

Foios tanca l'any 2019 amb una reducció del deute

Foios tanca l'any 2019 amb una reducció del deute
18/12/2019 -

L‘Ajuntament de Foios tanca de nou un any amb una bona gestió econòmica que deixarà el deute de la localitat per sota del 20%, és a dir, menys de mig milió d’euros. Igual que en l’exercici anterior, la corporació municipal ha pogut cancel·lar anticipadament part del préstec gràcies als romanents de tresoreria, que en aquesta ocasió han estat prop dels 600.000 euros.

El passat any, l’Ajuntament va poder cancel·lar anticipadament 245.000 euros i amortitzar 850.000, el que va fer reduir el deute en quasi 1.010.000 €. En aquest any, l’amortització ha sigut menor -gràcies al fet que queda menys préstec per tornar-, concretament 675.000 euros, però la part que s’ha cancel·lat anticipadament s’ha augmentat fins als 593.000, fent un total d’1.270.116 euros.

Amb aquest resultat econòmic, l’Ajuntament de Foios pot invertir de nou en millores per al municipi, com la urbanització de la ronda, peatonalització de carrers o més obres com les realitzades últimament en els accessos. En aquest sentit, l’alcalde Sergi Ruiz, ha senyalat que “amb aquest treball econòmic, s’alliberen recursos per a inversions pròpies i disposem de més marges, perquè hem alliberat part del que estava compromés amb el deute”. Ruiz ha destacat que “l’Estat obliga a l’amortització accelerada de deutes si hi ha romanents de tresoreria i nosaltres un any més hem estat complint amb açò. Aquests resultats demostres l’èxit de la gestió de l’equip de govern, ja que hem passat del caos i endeutament de 2015 a un ajuntament sanejat en l’actualitat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

quatre × 4 =

escalante
Informacion coronavirus