25n
25N
25N

Foios inicia les obres que facilitaran l'accés i eixida del municipi

Foios inicia les obres que facilitaran l'accés i eixida del municipi
30/10/2019 -

Foios ha començat les obres d’urbanització de l’entrada des d’Albalat dels Sorells per l’avinguda del Cid i del Polígon de la Jutera. Amb aquesta actuació, es millorarà l’entrada al poble i la farà més segura, ja que comptarà amb una vorera a la part nord i inclourà una plataforma ciclista.

L’obra ha sigut adjudicada a l’empresa PAVASAL i comptarà amb una inversió de 181.000 euros, i junt amb la millora de l’avinguda, també tindrà lloc la modernització del polígon, dintre del programa d’actualització industrial de l’IVACE. Aquesta millora consta de la reordenació dels aparcaments, l’ampliació de la infraestructura de telecomunicacions, l’enllumenament, la millora de la senyalització i la disposició de zones verdes.

“Amb aquestes actuacions avancem en la millora i competitivitat de les nostres àrees empresarials, uns polígons que estan a l’alça i que en els últims temps han acollit la instal·lació d’empreses i activitats molt importants”, ha assenyalat Sergi Ruiz, alcalde de Foios. Respecte a les obres d’accés, Ruiz ha afegit que “l’actuació farà més atractiva i segura l’entrada al poble des d’Albalat, i també millorarà el pas del trànsit”.

Amb aquesta actuació, l’Ajuntament de Foios continua treballant per a dignificar les entrades al poble, com la rotonda i ronda oest que en pocs dies estarà ja habilitada. Amb la modificació dels accessos, es millorarà la vida dels veïns de la localitat, tant per l’augment de la comoditat a l’hora d’accedir o sortir del poble, com per la reducció de trànsit pels carrers, el que també augmenta la seguretat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint − dinou =

Informacion coronavirus
escalante
escalante
el puig
Informacion coronavirus