25n
25N
25N

Foios inaugura l’exposició feminista “Som noticia”

Creada per les artistes Amparo Santamarina, Pepa Arróniz i Antonia Carbonell

Foios inaugura l’exposició feminista “Som noticia”
05/03/2020 -

En la vesprada del dimecres 4 de maç, i formant part de la programació pel Dia Internacional de la Dona, s’ha inaugurat a Foios l’exposició feminista “Som notícia”. L’obra, creada per les artistes Amparo Santamarina, Pepa Arróniz i Antonia Carbonell, ha sigut realitzada específicament per a Foios, elaborada a base de reculls de premsa escrita on estan nomenades les dones amb una perspectiva positiva.

A la inauguració, les autores van explicar les seues motivacions i el significat de la seua obra on treballaren de manera exclusiva amb notícies d’aquest any 2020. Expressaren la seua satisfacció per poder crear i intervindré l’espai del Saló d’Actes de l’Ajuntament de Foios amb creacions inèdites i compartir-les amb totes les persones que es vulguen apropar a veure-les.

Mónica Chirivella, regidora d’Igualtat, ha senyalat que “es tracta d’una exposició molt especial, primer, perquè és una obra impactant, diferent, amb estils diversos, i després, perquè s’ha creat especialment per a nosaltres, per al poble de Foios”.

Les obres estan exposades al Saló d’Actes de l’Ajuntament, en horari de dilluns a divendres, de 10 a 13 i de 18 a 20 hores, i romandrà oberta fins al divendres 13 de març.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit − 9 =

bombers
CCCC
bombers