25n
Orgull
Orgull

Foios contracta sis peons agrícoles per als mesos d'estiu

L’acció s’emmarca dins del Programa de Renda Garantida del SEPE per a pal·liar l’atur rural

Foios contracta sis peons agrícoles per als mesos d'estiu
12/07/2021 -

El passat 1 de juliol es van incorporar els sis peons agrícoles que l’Ajuntament de Foios ha contractat per als mesos de juliol, agost i setembre, dins del Programa de Renda Garantida del Servei Estatal de Treball (SEPE) per a pal·liar la desocupació rural. Enguany, el programa està dotat amb un import total de 27.264 euros, al voltant de 1.000 euros més respecte a l’edició passada.

D’aquesta manera, les persones contractades han entrat a formar part de la Brigada Municipal i s’estan encarregant de la neteja i condicionament de camins rurals i séquies de titularitat municipal, així com del desbrossament i neteja de les zones perimetrals de Foios.

Els peons agraris reforcen els treballs de la brigada en algunes altres accions, com, per exemple, la neteja d’albellons, l’esborrat de grafitis del mobiliari urbà, el condicionament de les instal·lacions escolars durant l’estiu o els treballs d’accessibilitat en carrers i places.

“Els ajuntaments no tenim competències directes en matèria d’ocupació, per això, subvencions d’altres administracions, com la que hem rebut del SEPE per a la contractació de personal agrari, són sempre una bona notícia”, ha explicat l’alcalde de la localitat Sergi Ruiz.

Així, Ruiz ha afirmat que amb aquesta contractació s’incrementen “les possibilitats de la brigada d’obres amb sis persones que treballaran especialment en accions de manteniment de camins agrícoles, però també en altres funcions i tasques molt necessàries”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × 3 =