25n
25N
25N

Salva a la humanitat en el primer escape room a l'aire lliure del Foios Fun Fest

Salva a la humanitat en el primer escape room a l'aire lliure del Foios Fun Fest
27/09/2019 -

La primera edició del Foios Fun Fest calfa motors. Els dies 28 i 29 de setembre, el festival d’oci educatiu juvenil inundarà el municipi d’activitats, completament gratuïtes, que se celebraran tant a la Casa de la Cultura, com en L’Albereda. No obstant això, la conscienciació sobre la importància de cuidar el medi ambient també estarà present amb un “escape room” molt singular.

Sota el nom ‘Projecte C, lluitem contra el canvi climàtic’, els equips participants tindran la missió de trobar solucions per a frenar el canvi climàtic i salvar, així, a la humanitat. Com ha explicat el regidor de Joventut Paco Serrano, “aquest ‘escape room’ és diferent a qualsevol altre. I és que no solament es farà a l’aire lliure, sinó que té un clar caràcter col·laboratiu. Els membres dels equips s’adonaran que és necessària no solament la cooperació entre ells, sinó amb la resta de grups per a resoldre l’enigma”.

Aquest “escape room” gratuït tindrà lloc aquest diumenge, 29 de setembre, de 9.00 a 20.00 hores, en L’Albereda. Els participants, que hauran d’inscriure’s prèviament, hauran de ser majors de 12 anys, i formar equip de 3 i 8 persones. El joc començarà exposant als diferents equips el problema a resoldre: l’ésser humà no ha cuidat del planeta i les conseqüències en el futur serà devastadores. A partir d’eixe moment, els participants hauran de fer valdre el seu enginy per a trobar solucions.

“Les expectatives són molt bones”, ha confessat el regidor Paco Serrano. “Som conscients que és el primer any que es fa, però és un primer pas per a oferir a la gent jove del municipi un oci alternatiu, que és el que ens demanaven en l’enquesta de joventut que llancem”.

El Foios Fun Fest es completarà amb altres activitats, com el Teatre Musical ‘El Rei del Vent’ a la Casa de la Cultura; el concert ‘Saix Travel’ de la mà del quartet ‘Porpra Pansa’ o jocs gegants i una globotà per als més xicotets en L’Albereda.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

tres × tres =