25n
25N
25N

Foios uneix forces amb municipis veïns per a impulsar inversions

El ple va aprovar accions encaminades a la connexió de la xarxa de clavegueram de Cuiper amb Roca i a la recuperació de la platja

Foios uneix forces amb municipis veïns per a impulsar inversions
29/01/2021 -

L’Ajuntament de Foios continua apostant per la col·laboració amb els municipis veïns per a tirar avant importants projectes de millora. D’aquesta manera, al ple d’ahir, la corporació municipal va aprovar dues accions de rellevància que, en paraules de l’alcalde Sergi Ruiz, “són la demostració de l’estreta col·laboració que, en els últims anys, hem encetat amb els pobles veïns”.

En aquest sentit, juntament amb Meliana, es va aprovar la petició d’assistència econòmica a la Direcció General de l’Aigua, amb l’objectiu de connectar els nuclis poblacionals de Cuiper i Roca a la xarxa de clavegueram. Amb la petició, s’aporta el projecte elaborat per Global Omnium que consisteix tant en la implantació del clavegueram a Roca i la seua connexió amb el de Cuiper, com la impulsió de les aigües residuals de tot el nucli a la xarxa general de l’EPSAR.

Un projecte d’envergadura, que requereix una inversió d’1.448.037 euros, que, com apunten els alcaldes de tots dos pobles, reunits recentment amb el Director General de l’Aigua, Manuel Aldeguer, “millorarà notablement la qualitat de vida dels veïns i veïnes del nucli poblacional de Roca – Cuiper”.

La següent acció que es va aprovar durant el plenari va ser el conveni entre l’Ajuntament de Foios, el d’Albalat dels Sorells i el d’Albuixech per a encarregar un estudi de viabilitat de recuperació de les platges dels tres municipis.

“Una vegada finalitzat l’estudi, el següent pas serà acudir a les administracions competents, amb propostes concretes i viables, perquè es duga a terme la regeneració del litoral i la recuperació de les nostres platges”, ha conclòs Ruiz.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × tres =