25n
25N
25N

Foios ajorna les Falles: "Ha sigut una decisió dura i difícil"

”Vull donar tot el suport a les falleres majors i presidents de les tres comissions de Foios”

Foios ajorna les Falles: "Ha sigut una decisió dura i difícil"
11/03/2020 -

El president de la Generalitat, Ximo Puig, anunciava, ahir, l’ajornament de les Falles de la Comunitat Valenciana, seguint les recomanacions del ministeri de Sanitat. Una decisió difícil en la qual ha prevalgut la seguretat ciutadana. D’aquesta manera, i seguint les indicacions de la Generalitat, Foios també ha comunicat l’ajornament de la celebració de les festes falleres.

Juan Antonio Pacha, regidor de Festes i Falles, ha volgut transmetre el seu suport “a les falleres majors i presidents de les tres comissions de Foios, així com a tots els fallers i falleres que formen part d’eixes comissions del poble”. No obstant això, com ha assenyalat Juan Antonio Pacha, “per damunt de tot està la salut i la seguretat de la ciutadania“.

D’aquesta manera, des de l’Ajuntament de Foios s’han seguit les indicacions tramitades des de la Generalitat Valenciana i des del Ministeri de Sanitat, que han portat a la suspensió temporal de les Falles 2020. “Es tracta d’una decisió dura i difícil, que ha deixat al món faller desconcertat i trist”. Així i tot, “cal ser optimistes i esperem gaudir de la millor festa del món dins de molt poc”, ha conclòs el regidor de Festes i Falles de la localitat.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

8 − un =