25n
25N
25N

Flori Martínez, nova Presidenta de l'Associació de Comerciants d'Alaquàs CAdA

Coincidint amb els seus 30 anys d’història, per primera vegada hi ha una dona al capdavant de l’entitat

Flori Martínez, nova Presidenta de  l'Associació de Comerciants d'Alaquàs CAdA
23/05/2018 -

Flori Martínez Torito serà la màxima representant de CAdA, una de les associacions de comerç de referència en tota l’àrea metropolitana de València. Així ho van anunciar ahir al Castell d’Alaquàs l’Alcaldessa Elvira García Campos i la regidora de Comerç Sandra Conde.

Va ser fa a penes unes setmanes quan la nova Junta Directiva eligia per unanimitat a Flori Martínez, una de les sòcies amb major trajectòria associativa de CAdA i amb un bagatge empresarial exemplar: fa 35 anys que va fundar Llenceria Flori, un negoci referent a Alaquàs que compta amb una clientela fidel que cerca qualitat en el producte però, fonamentalment, el bon servei.

Des de CAdA els seus socis i sòcies han mostrat la seua satisfacció perquè, després de trenta anys en marxa, tant la presidència com la vicepresidència, que exercirà Mª Carmen Roig del comerç Somnis estan a càrrec de dues dones referents. “Tenim un 60% d’associades, les dones també som el motor del comerç local, generem riquesa i ocupació de qualitat, però, en ocasions, ens falta visibilitat en els mitjans i en els òrgans d’adreça” –ha declarat la presidenta.

Entre els objectius de la nova Junta Directiva per al 2018, està continuar amb la seua expansió en nombre d’associats, seguir potenciant la imatge de marca de CAdA i potenciar el comerç local com un actiu vertebrador de la vida social i econòmica d’Alaquàs.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

divuit + dotze =

CCCC
torrent