caixa popular

Arriba la flexibilitat!

Arriba la flexibilitat!
25/09/2017 -

Des d’abans que nasqueren els smartphones, el sector ja imaginava telèfons mòbils que pogueren doblegar-se. Pantalles flexibles i fins i tot que pogueren arrugar eren algunes de les fantasies dels fabricants de dispositius mòbils. Poc s’ha avançat en aquesta línia: únicament una mica de curvatura en els últims telèfons fabricats testifica una línia innovadora que mai (o millor dir encara) s’ha desenvolupat. Cal destacar que el sector ha avançat i molt en altres camins com el de la connectivitat.

Diem encara perquè de nou sonen campanes. Aquesta vegada ha estat Samsung qui ha comentat en roda de premsa que per al futur arribaran els telèfons plegables. Koh Dong-Jin ha dit que aquest desenvolupament que sembla com futurista, podria estar a punt molt abans del que pensem. L’empresa sud-coreana data en 2018 l’any en què la tecnologia estaria en els mercats. Els enginyers de la firma, segons ha assegurat Dong-Jin, estarien treballant a superar aquest límit físic. El que no ha volgut revelar és a quina de les seues línies productives aplicaria el desenvolupament. Per tant, no sabem si els Galaxy o els Note seran els escollits per poder-se “doblegar”.

Amb tot no és la primera empresa a apuntar-se a aquesta nova moda. Lenovo ja va presentar amb anterioritat alguns prototips de tauletes i smartphone que posseeixen la capacitat de doblegar-se el passat mes de juny.


mostra viva 2018

xs puzol

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

vint + 3 =

Paiporta
exposicion caps tallats
Tardor
cultura als barris