25n
25N
25N

Més de 553.000 persones ja han gaudit del flasmob de l'Orquestra de València

Més de 553.000 persones ja han gaudit del flasmob de l'Orquestra de València
14/03/2017 -

Més de 553.000 persones han gaudit fins ara de la flashmob “Palau de la Música i Orquestra de València. 30 anys junts a la teua ciutat”, que està protagonitzat per les professores i professors de la formació simfònica valenciana, amb motiu del 30 aniversari de l’auditori de Valencià. La presidenta del Palau ha declarat que “resulta molt atractiu transmetre un nou Palau, decididament obert a totes i tots”.

La presidenta del Palau de la Música, Glòria Tello ha valorat positivament aquest nombre de reproduccions, ja que “la intenció de la campanya és donar-nos a conéixer a la ciutadania, acostar-nos a ella i que conega què fem i qui som. Afortunadament, des que llancem la flashmob en les xarxes socials, hem rebut una resposta molt positiva i magnífiques opinions, que ens animen a seguir treballant en aquesta línia: diferent, fresca i impactant”.

En aquest sentit, el director del Palau, Vicent Ros, també ha recordat que aquesta campanya d’imatge “s’ha reforçat en tots els barris de la ciutat, mitjançant cartells plens d’imatges dinàmiques, informals i simpàtiques de les professores i professors de l’orquestra, la qual cosa ha contribuït a conéixer-la millor”.

La campanya d’imatge ha sigut desenvolupada durant el passat mes de setembre del 2016 en 30 llocs de la ciutat com la balconada de l’Ajuntament, el llit del riu Túria, l’Albufera, les Torres de Serrans, el Almodí, el Metre, el Jardí de Monfort, el Mercat de Russafa, la plaça de la Verge i el mateix Palau de la Música, entre molts altres. S’ha interpretat el Bolero de Ravel, música que ha encuriosit i admiració dels transeünts.

La flashmob es pot veure en https://www.youtube.com/watch?v=5_iqyvuym3a i per la resta dels canals socials amb el nom “Palau de la Música i Orquestra de València. 30 anys junts a la teua ciutat”.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 16 =

museo prehistoria