25n
25N
25N

Es presenta a Fitur la campanya "Origen Cullera"

L’actriu valenciana i protagonista de l’Alqueria Blanca, Iris Lezcano, rostre i veu d’una de les destinacions més importants de la costa valenciana

Es presenta a Fitur la campanya "Origen Cullera"
19/05/2021 -

Ha començat la Fira Internacional de Turisme (FITUR), enguany celebrada al mes de maig i enfocada al sector empresarial i professional. Una edició que compta amb totes les mesures de seguretat sociosanitàries adients i que ha tingut el seu tret d’eixida amb la presentació de la campanya: “Origen Cullera”, una destinació que es garantia de model de destinació turística sostenible, amb una combinació perfecta de sol i platja, gastronomia, cultura, paisatge i entorns naturals.

En la presentació ha estat present l’alcalde Jordi Mayor, acompanyat per la regidora de Turisme, Débora Mari. “És una campanya que servirà com a guia per als pròxims anys, ja que estem convençuts que la gènesi de ciutat acollidora, integradora i innovadora la tenim i la seguirem reinventant any rere any”, ha assegurat el primer edil.

“Cullera ve en els deures fets, recentment hem presentat una nova marca gastronòmica que també serà la nova marca turística perquè entenem que un dels principals motius i excusa pels quals la gent tria Cullera també és, sense cap dubte i a banda del turisme de sol i platja, per la seua gastronomia que no entén d’estacionalitat”, defensa Mayor.

La campanya ens duu a experiències que Cullera et pot oferir i que, ara més que mai, és hora de reviure. Amb l’actriu valenciana Iris Lezcano de protagonista, la campanya ens mostra Cullera i la vida als seus carrers, la naturalesa, els paisatges, les platges interminables i ens convida a gaudir d’una gastronomia única en unes condicions meteorològiques immillorables.

Mayor situa el turisme de proximitat com al principal valedor dels darrers mesos en l’activitat turística de Cullera. “Ho fem amb la imatge d’Iris Lezcano, que protagonitza una de les sèries valencianes amb més audiència, perquè representa eixa identitat perquè la gent entenga que quan confeccione les seues vacances pot tindre com a origen Cullera, una ciutat capaç i preparada per a complir les expectatives que tenen els visitants de hui en dia”, argumenta Mayor.

Estiu clau

Mayor, ha explicat el concepte “origen” com a “model que mai ens faça perdre la nostra essència, però que alhora busque una constant reformulació en conceptes lligats a la mar, el sol, la terra i els seus productes de proximitat”. “Perquè tot el que et trobes en el municipi i en tots els aspectes és una cosa que entenem que és original”, conclou el primer edil.

Mayor ha valorat l’estiu de 2021 com de “renaixença”, “necessari perquè el sector hostaler i de la restauració tinga l’espenta que mereix pel seu comportament professional i exemplar durant la pandèmia”, i ha remarcat que “totes les persones tenim ganes de passar un estiu il·lusionant, de forma responsable, i que ens marque un origen del qual serà de segur un temps millor per a totes les ciutats que estimem i ens dediquem al turisme”.

“Origen Cullera” està íntimament relacionada amb la nova marca gastronòmica que fou presentada la setmana passada i que situa a Cullera com a capital gastronòmica de l’arròs, “bressol d’una gastronomia extraordinària basada en la innovació, sense purismes i oberta a jugar amb qualsevol aspecte que tinga com a element clau l’arròs”, afirma Mayor.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

un × un =