25n
25N
25N

La Fiscalia no s'oposa a prorrogar el toc de queda fins a juny

La Fiscalia no s'oposa a prorrogar el toc de queda fins a juny
20/05/2021 -

La Fiscalia Superior de la Comunitat Valenciana ha informat que no s’oposa a l’autorització sol·licitada per la Generalitat per a les noves restriccions per la covid-19 D’aquesta manera, podrien prorrogar-se les mesures plantejades per la Conselleria de Sanitat que inclouen prorrogar el toc de queda quinze dies més, però suavitzat.

Concretament la proposta de la Generalitat preveu que la limitació a la mobilitat nocturna siga des de la 1 de la matinada fins a les 6 del matí, entre altres mesures sol·licitades per a realitzar una desescalada “suau i prudent”. Com ha insistit el president del Consell, Ximo Puig, la intenció és mantenir una línia d’actuació sostinguda i que no supose una disrupció total amb l’actual conjuntura.

Aquestes noves mesures passaran per la reunió de la Mesa Interdepartamental del Govern valencià sobre la covid-19 que tindrà lloc probablement el dissabte, i entrarien en vigor la mitjanit del diumenge al dilluns. Ara és la sala contenciosa administrativa del Tribunal Superior de Justícia de la Comunitat Valenciana la que ha de pronunciar-se sobre aquesta mesura perquè puga aplicar-se a partir del 24 de maig.

Cal recordar que les restriccions anunciades pel Consell tenen una vigència de dues setmanes, per la qual cosa expiren a les 0 hores del pròxim dilluns 24 de maig.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

onze + 19 =