caixa popular

La Fiscalia decidirà si trasllada les agresions del 9 d'octubre als jutjats

Ja ha rebut les diligències dels tretze detinguts i el fiscal decidirà com actuar

La Fiscalia decidirà si trasllada les agresions del 9 d'octubre als jutjats
23/10/2017 -

La Policia Nacional ja ha traslladat a la Fiscalia totes les diligències i informes detallats dels tretze detinguts relacionats amb les agressions de grups d’ultra dreta el passat 9 d’octubre durant la manifestació organitzada anualment per la Comissió 9 d’octubre.

El fiscal, ara, haurà de decidir com actuar i si trasllada als jutjats aquestes diligències perquè aquests decidisquen “si hi ha responsabilitat penal”, tal com a anunciat el delegat del Govern, Juan Carlos Moragues. La Fiscalia va ser la que, d’ofici, va iniciar la recerca. Per això, és la Fiscalia la que ha de prendre la decisió ara.

Els arrestos s’han produït en 10 dies des de dimecres passat 11 d’octubre, quan la Fiscalia va obrir diligències. Dos dies abans, el Dia de la Comunitat, un grup d’extrema dreta havia acudit a la manifestació anual, aquest any baix el lema “Si al valencià”, i havía agredit a periodistes i a membres de la CUP i Arran, que s’havien concentrat allí baix un lema diferent, a favor de la independència de Catalunya.


Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

14 + 12 =

viva gym canovas
exposicion caps tallats