25n
25N
25N

L'alcalde d'Albal signa el conveni amb ADIF per a l'arribada del tren

L'alcalde d'Albal signa el conveni amb ADIF per a l'arribada del tren
28/02/2019 -

L’alcalde d’Albal, Ramón Marí, ha signat aquesta vesprada el conveni amb Adif per a la construcció i l’arribada del tren a la localitat d’Albal. Amb la presència d’Adif, Isabel Marró de Vera Posada i el Ministre de Foment, José Luis Ábalos, Ramón Marí ha signat aquest pas crucial per a l’arribada de l’esperat tren.

Marí ha insistit que “acabem de signar el conveni de l’Estació d’Albal. És un fet històric per al nostre poble”. L’alcalde d’Albal li ha preguntat a la Presidenta d’Adif quantes estacions fan a l’any i li ha contestat que només faran la d’Albal. En aqueix sentit, Isabel Pardo ha insistit a Marí que li ha costat molt aquesta estació i que han fet un esforç molt gran.

En aquest mateix sentit, la Presidenta d’Adif li ha assegurat a l’Alcalde d’Albal que aquest és un projecte de tot el poble i que li estranya moltíssim que es done aquesta situació en la localitat. Marí ha indicat que és una inversió que requereix una continuïtat i si no hi ha continuïtat política, pot suposar un perill per al projecte. D’aquesta forma, es mostra convençut que l’arribada del tren suposa un avanç i una millora en els serveis per a tots els veïns de la localitat i el tren és un mitjà de transport fonamental per a una localitat.

“Per a Albal suposarà un abans i un després i aquest tipus d’infraestructures és de consens de totes les forces polítiques del poble i representarà un avanç de futur, social, econòmica i demogràfica i per aqueix motiu, jo sempre apostaré per l’arribada del tren” ha destacat Ramón Marí.

 

Més informació

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

5 + 20 =

museo etnologia
ficcions 2019-2020