caixa popular

Fira València. Errors a assumir

03/07/2017 -

Per què no ens agrada assumir els nostres errors i sempre cerquem una raó o un motiu els justifiquen? Si açò ocorre en les nostres vides quotidianes, imaginen-se quan ho traslladem a la gestió d’una institució com és Fira València, amb un marcat protagonisme polític en quasi totes les seues decisions importants i decisives i, sobretot, amb injecció de milions d’euros públics de tots els valencians per a evitar la seua desaparició. Fa uns dies en Les Corts comptabilitzàvem el cinquanté compareixent en la Comissió de Recerca sobre la gestió dels recintes firals de la Comunitat Valenciana i cada dia que passa estic més convençut del necessari que està sent aquesta comissió per a tractar d’evitar que es tornen a repetir en el futur els errors d’una mala gestió, la utilització dels diners públics, i amagar-la després de les conseqüències de la crisi per a no assumir els errors.

Sempre han dit que el paper ho aguanta tot i més, si parlem de nombres i xifres, però encara més encara si són previsions. No obstant això, quan des del minut un, com va ocórrer l’any 2001, que no es va voler veure més enllà d’aquestes previsions i comparar-les any rere any amb les xifres reals que s’anaven donant, pot ocórrer el que ha ocorregut amb Fira València. Decisions polítiques partidistes, inversions mal planificades, balafiament i falta de rigorositat i control o nul·la i tardana reacció per a aplicar les mesures correctives necessàries que van portar a Fira a la situació de fallida tècnica.

Però ara com ara després de dos anys de legislatura amb un nou Consell al capdavant de la Generalitat, segueix sense resoldre la creïlla calenta que no va poder o no va saber ni va voler resoldre el PP. La Fira no pot esperar més.


mostra viva 2018

Més notícies

0 comentaris

Encara ho tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

7 + 11 =

Tardor
exposicion caps tallats
exposicion caps tallats
cultura als barris