25n
25N
25N

Fira Mercat Gandia es presenta a les 20.30 h a Foment

Fira Mercat Gandia es presenta a les 20.30 h a Foment
19/09/2019 -

El regidor delegat de Polítiques Econòmiques, Comerç, Indústria i Innovació, Ferran Martínez, ha avançat aquest matí detalls del projecte Fira Mercat, que es presenta hui dijous, a les 20.30 hores, a Foment i on s’hi descobrirà també tota la línia d’imatge i publicitària. Es tracta d’un espai polivalent de promoció comercial on el comerç, les empreses, els professionals, els autònoms, fins i tot, els artistes, puguen promocionar i vendre els seus productes i/o serveis.

“Si fa uns dies vam presentar el pla d’acció dels Polígons industrials 4.0 de Gandia com un pla estratègic per a la nostra indústria, de Fira Mercat podem dir que té un caràcter estratègic. Amb 4 objectius fonamentals: Perquè volem potenciar la capitalitat comercial de Gandia; Perquè volem impulsar el comerç; Perquè volem crear un espai públic de participació comercial obert a totes i a tots; Perquè volem oferir a la ciutadania un nou marc de consum i d’oci, capaç de combinar la tradició amb la innovació, la globalitat i la proximitat, la competitivitat amb la sostenibilitat”.

És un espai de més de 400 m2, situat a la Plaça del Prado, el cor de la ciutat. Tindrà capacitat per a entre 15 i 30 expositors, adaptant-se a les característiques de cada fira o Mercat. Les dimensions dels blocs oscil·len entre 3×2 i 3×4 m2. Les instal·lacions estan equipades de forma bàsica (s’aniran ampliant amb el temps, després de la fase experimental), amb banys propis, connexions a les xarxes d’aigua i llum, wifi, mampares separadores i aparadors. Els participants podran vestir i decorar el seu espai amb absoluta llibertat, respectant els elements identificadors comuns (mampares, aparadors i senyalització).

S´habilitaran tiquets bonificats, de dues hores gratuïtes, al pàrquing del Prado per als participants que ho desitgen. Cada lloc costarà 9€ per dia, la taxa municipal mínima per a aquestes activitats.

Tothom pot accedir, de forma individual o col·lectiva, mitjançant el web creada a l’efecte: www.firamercat.gandia.org (entrarà en funcionament el 24 de setembre). El període d’inscripció serà de 15 dies i s’obrirà 30 dies abans de cada esdeveniment.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

cinc × un =