25n
25N
25N

Fira Mercat Gandia ajorna les fires de la Reforma i de l'Outlet Faller

Fira Mercat Gandia ajorna les fires de la Reforma i de l'Outlet Faller
11/03/2020 -

El departament de Polítiques Econòmiques i Comerç dona per tancada la segona edició de Fira Mercat Gandia després de prendre la decisió d’ajornar les dues fires pendents, per diferents raons.

Aquest migdia s’ha decidit ajornar (no suspendre) la Fira de la Reforma i la Rehabilitació, prevista del 13 al 15 de març. A petició dels expositors, els quals han mostrat la seua preocupació que l’amenaça del coronavirus repercutisca negativament en l’afluència de visitants prevista. Tot i això, cal recordar que, de moment, no hi ha cap directriu d’administracions superiors que recomane o prohibisca la celebració de la fira. Es buscarà una nova data en futures programacions de Fira Mercat Gandia.

D’altra banda, l’ajornament de les Falles anunciat ahir ha comportat la decisió de posposar també la celebració de la Fira de l’Outlet Faller, prevista del 20 al 22 de març, immediatament després de les festes. Per aquesta raó, s’esperarà a l’anunci de la nova data per a les Falles per a prendre una decisió sobre la mostra.

Finalment, des del departament de Polítiques Econòmiques i Comerç s’està enllestint ja la programació de la tercera edició de Fira Mercat Gandia, prevista per a després de Setmana Santa.

Més informació

0 comentaris

Encara no tenim comentaris!

No hi ha comentaris en este moment, vols escriure un?

Escriu el teu comentari

Escriu el teu comentari

10 − 3 =